WARSZTAT TWÓRCZY STYGMAT

Chcemy zaprzeczyć stygmatyzowaniu osób wykluczonych społecznie, jako nieaktywnych, tylko biorących, nie mających nic do zaoferowania, Osób roszczeniowych i czekających na to, by im społeczeństwo dawało, utrzymywało. <czytaj dalej>

KLUB PRACY

Nasz Klub Pracy ma na celu pomoc uczestnikom w przyswojeniu podstaw obsługi komputera, oraz ma uczyć aktywnego i skutecznego poruszania się po rynku pracy i uzyskiwania zatrudnienia, a także podwyższania kwalifikacji zawodowych.<czytaj dalej>

Prawa autorskie

SYSTEM.

Prawa autorskie, ograniczenie powielania

Publikowane w niniejszym serwisie pliki, teksty, fotografie w tym archiwa, strony WWW oraz dokumenty są w całości własnością Stowarzyszenia Antidotum. Nie mogą być w żaden sposób zmieniane ani poddawane edycji jak również kopiowane na innym serwerze w Internecie. Dopuszcza się reprodukcję (np. wydruk z drukarki) jedynie w całości dla celów niekomercyjnych. Nie można ich używać w celu jakiejkolwiek sprzedaży lub jako materiału towarzyszącego jakiemukolwiek produktowi, który podlega sprzedaży.

Wszelkie reprodukcje wspomnianych materiałów muszą zawierać poniższy tekst:

Copyright (c) 2014 Stowarzyszenie Antidotum, Wszelkie prawa zastrzeżone

Na wszystkie publikowane w niniejszym serwisie materiały posiadamy zgodę autorów lub właścicieli praw autorskich na ich publikację. Niestety w pojedynczych przypadkach nie było możliwe dotarcie do pierwotnego źródła. W związku z tym, być może niektóre z opublikowanych tekstów lub tłumaczeń korzystają jeszcze z praw ochrony autorskiej. Pragniemy za to z góry przeprosić.

Odnośniki

Nie ma żadnych ograniczeń co do umieszczania lub podawania na stronach WWW lub w innych publikacjach odnośników do materiałów umieszczonych w niniejszym serwisie.

Kopiowanie (mirroring)

Osoby pragnące umieścić dokładną kopię (mirror) wybranego pliku na innym serwerze, powinny uprzednio uzyskać naszą zgodę. W celu jej uzyskania prosimy pisać na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Do publikowanego tekstu należy dodać poniższą informację

Copyright (c) 2014 Stowarzyszenie Antidotum, Wszelkie prawa zastrzeżone

Oprogramowanie serwisu

Oprogramowanie serwisu zostało oparte o system do zarządzania treścią JOOMLA CMS oparty na zasadach licencji GNU General Public License (GNU GPL).